Üzemeltetés
Teljeskörû Üzemeltetési Szolgáltatás
Az ügyfél tulajdonában lévõ gépre szerzõdésben meghatározott példányonkénti díj fizetendõ, amely teljeskörûen tartalmazza a berendezés üzemeltetésével kapcsolatos összes felmerülõ költséget.
Karbantartást, javítást, kiszállás díját valamint az esetleges meghibásodott alkatrész cseréjét, továbbá a kellékek, festék, fényérzékeny henger.

A gép javítását a hibabejelentést követõen 24 órán belül megkezdjük. Ennek a szerzõdésnek nagy elõnye, hogy a másoló, vagy nyomtató üzemeltetési költsége elõre tervezhetõ, és a berendezés folymatos mûködtetésével az ügyfélnek pontosan a lehetõ legkevesebbet kell foglalkoznia.
Festék nélkül
Az ügyfél tulajdonában lévõ gépre szerzõdésben meghatározott példányonkénti díj fizetendõ, amely teljeskörûen tartalmazza a berendezés üzemeltetésével kapcsolatos költséget.
Karbantartást, javítást, kiszállás díját valamint az esetleges meghibásodott alkatrész cseréjét, továbbá a kellékek, festék, fényérzékeny henger.
(Kivéve festék)
A gép javítását a hibabejelentést követõen 24 órán belül megkezdjük.
Copyright by Bestprint
Mérnöki nyomtatók, másolók
Festékkel
Az ügyfelek körében leginkább kedvelt üzemeltetési forma. Amennyiben nem szeretné pénzét irodatechnikai berendezés (akár másoló, akár nyomtató) megvásárlására költeni, de szüksége van irodatechnikai berendezés üzemeltetésére, válassza bérleti konstrukciót. Elõzetes és ingyenes igényfelmérés egyeztetés alapján; javaslatot teszünk a legmegfelelõbb géptípusokra.
Szerzõdés szerinti a méterenkénti díj fizetendõ, amely tartalmazza a berendezés teljeskörû üzemeltetését, az idõszakonkénti karbantartását, kiszállást, a javítást, a kelléket valamint az esetlegesen meghibásodott alkatrészek díját.
Tartós bérlet
A feltüntetett díjakon kívül Önnek csak a papírról kell gondoskodnia, minden mást mi biztosítunk rejtett költségek nélkül!